Bestemmingen Rhodos

Bestemmingen, tips & informatie
Eén van de meest geliefde vakantiebestemming in Griekenland. Dat is toch wel de manier waarop Rhodos het beste omschreven kan worden. Dit eiland – in de Egeïsche Zee – beschikt over een prachtige natuur, over fijne accommodaties én over bijzonder veel gezelligheid.

Bestemmingen Rhodos

Ben je van plan om naar Rhodos op vakantie te gaan? Kijk dan goed naar de verschillende regio’s van het eiland. Zolang de oostkust als de westkust zijn erg populair, maar zijn ook verschillend. Dit zie je bijvoorbeeld al duidelijk terug aan de temperaturen op het eiland. Aan de oostkant is het een stuk warmer dan aan de westkant.
Verder kun je uit meerdere interessante plaatsen op Rhodos kiezen. Je kunt voor de relatieve drukte van Rhodos Stad gaan, maar je kunt ook voor één van de kleinere steden gaan. Hieronder laten wij je graag kennismaken met de mooiste plaatsen op Rhodos.

Mooie plaatsen op Rhodos

Op Rhodos vind je tal van mooie bezienswaardigheden terug. Bergtoppen torenen boven het eiland uit, terwijl de uitgestrekte wijngaarden ook een lust voor het oog zijn. Als je een rondreis over dit eiland maakt, kom je dan ook tal van fraaie plekken terug.
Ben je een ware natuurliefhebber? Dan is de Petaloudes-vallei een aanrader voor je. Deze vallei ligt een half uurtje van Rhodos Stad af en is erg mooi. Bovendien vind je in deze vallei allerlei vlinders en motten; deze vlinders vind je nergens anders op onze aardbol!
Mocht je graag fraaie wandelingen maken, is Kritinia een prima optie voor je. Dit is een prachtig bergdorpje, inclusief fraaie vergezichten. Ook kun je tal van fraaie stranden bezoeken, waaronder Fourni Beach, Kremasti Beach en Tsambika Beach.

Steden op Rhodos

Op Rhodos vind je meerdere interessante standen. Onder meer: