Met Tui naar Rhodos

Tui, tips & informatie
Ben je van plan om een vakantie naar Rhodos te boeken? Of zou je graag eens het aanbod van reizen naar Rhodos willen bekijken? In beide gevallen ben je bij de reisaanbieder TUI aan het juiste adres. Deze reisaanbieder biedt namelijk leuke en betaalbare pakketreizen naar Rhodos aan.

Tui Rhodos

Tui biedt ruim 30 verschillende accommodaties op Rhodos aan. Het gaat hierbij om hotels met 3 sterren, 4 sterren of 5 sterren. Ongeacht hoe luxe het voor jezelf wilt maken, heb je bij Tui dus meer dan voldoende keuze. Overigens is het ook nog mogelijk om bij Tui een appartement op Rhodos te boeken.
Het fijne bij Tui is dat je complete reizen kunt boeken. Dit betekent dat je een hotel én de vluchten in één pakket boekt. Dit is in veel gevallen niet alleen voordeliger, maar je hebt ook nergens omkijken naar. Bovendien weet je dat alles goed geregeld wordt; Tui heeft in de afgelopen jaren haar waarde wel bewezen.
Binnen het aanbod van Tui valt ook de diversiteit op. Zo vind je eigenlijk over het gehele eiland verspreid hotels van Tui terug. Het gaat hierbij om hotels in steden zoals Trianta, Ixia en Kalithea. Het is echter ook mogelijk om bij Tui een hotel in de hoofdstad van Rhodos, Rhodos Stad, te boeken. Ongeacht wat jouw wensen zijn, kun je bij Tui dus altijd een prima hotel vinden.
Bijkomend voordeel: Tui stunt regelmatig met aanbiedingen. Door van een flinke aanbieding te profiteren, wordt jouw reis naar Rhodos alleen maar leuker. Je betaalt alles behalve de hoofdprijs, terwijl je wel van een heerlijk hotel geniet. En van vluchten waar je verder geen omkijken naar hebt. Iets waar je overigens ook nog voor kunt kiezen, is een last minute reis. Door op het laatste moment bij Tui een reis te boeken, kun je van extra korting genieten.

Tui Rhodos allinclusive

Wat is voor jou de reden dat je naar Rhodos toe wilt gaan? Wil je helemaal tot rust komen? Of wil je op dit eiland juist actieve dingen ondernemen? Of kies je wellicht voor een gevarieerde vakantie? Ongeacht wat jouw voorkeuren zijn, is het interessant om naar een Tui Rhodos all inclusive vakantie te gaan.
All inclusive betekent dat je in principe nergens omkijken naar hebt. In het hotel kun je de gehele dag door eten en drinken bestellen. Zonder dat je hier jouw portemonnee voor nodig hebt, aangezien alles in de all inclusive formule opgenomen zit. Je betaalt één bedrag, waarna je nergens meer omkijken naar hebt. Ook weet je hierdoor van tevoren precies wat jouw vakantie op Rhodos gaat kosten.
Biedt Tui veel all inclusive vakanties aan? Ja, absoluut. Bij heel veel hotels binnen het aanbod van Tui geniet je van de all inclusive formule. Dit betekent dat je bij heel veel hotels op Tui van de volgende voordelen geniet:
  • Je betaalt alles van tevoren. Doordat je alles van tevoren hebt betaald, weet je wat jouw vakantie op Rhodos gaat kosten. Als je in een normaal hotel zou zitten, zou je elke avond moeten gaan uiteten. Wat dat allemaal gaat kosten, weet je op voorhand niet. De kosten zijn bij een all inclusive vakantie dus een stuk beter te budgetteren. En je komt in principe niet voor onverwachte kosten te staan.
  • Je geniet van veel gemak. Heb je even zin in een verfrissend drankje? Dan loop je naar de bar van het hotel toe en bestel je het gewenste drankje. Je hoeft hier niet voor te betalen en je kunt dit in principe de gehele dag door doen. Dit geldt overigens niet alleen voor drankjes, maar ook voor eten.
  • Geen zorgen in jouw vakantie. Wil je in jouw vakantie zo min mogelijk na te hoeven denken? En wil je vooral geen zorgen hebben? Dan is een all inclusive hotel ook ideaal voor je. Je wordt eigenlijk compleet ontzorgd, waardoor je nergens omkijken naar hebt. Heerlijk, niet waar?
Wil je van een Tui Rhodos all inclusive vakantie profiteren? Zet dan wel goed jouw wensen op een rijtje. Aangezien Tui meerdere all inclusive vakanties aanbiedt, zou je echt een goede vergelijking voor jezelf moeten maken.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Steden op Rhodos

Op Rhodos vind je meerdere interessante standen. Onder meer:

Naar Rhodos met Tui

Is het aan te raden om naar Rhodos met Tui te gaan? Ja, dat is zeker het geval. Zo geniet je bij deze reisaanbieder van een divers aanbod van hotels en appartementen. Met ruim 30 verschillende accommodaties heeft Tui simpelweg het nodige te bieden op dit eiland. Dát stelt jou in staat om het perfecte hotel te vinden.
Binnen dit aanbod valt ook de diversiteit in positieve zin op. De hotels van Tui liggen niet allemaal op dezelfde plek, maar liggen over het gehele eiland verspreid. Ook heb je de keus uit meerdere prijsklassen en uit meerdere soorten vakanties.
Bij deze reisaanbieder geniet je ook van prima prijzen. Dat is zeker het geval als je van een (last minuten) aanbieding weet te genieten. Ondanks dat de prijskaartjes niet al te hoog liggen, geniet je wel van prima hotels. En van de gewenste service vanuit Tui. Bij Tui kun je namelijk uitgaan van enkele garanties:
  • Omruilgarantie: tot 28 dagen voor vertrek kun je bij Tui gratis jouw vakantie omruilen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld voor een hele andere bestemming kunt kiezen.
  • Geld-terug-garantie: mocht er sprake van een negatief reisadvies naar Rhodos zijn, krijg je jouw reissom terugbetaald.
  • Laagsteprijsgarantie: Tui biedt ook een laagsteprijsgarantie aan op alle reizen naar Tui. Mocht je bij een andere reisaanbieder de reis voordeliger aantreffen, krijg je het verschil terugbetaald.
  • Repatriëringsgarantie: mocht er onverhoopt op reis iets gebeuren, zorgt Tui ervoor dat je veilig (en snel) naar huis gebracht wordt. Dit is een standaard service bij alle Tui vakanties inbegrepen zit.