Trianta

Trianta, tips & informatie
Op het Griekse eiland Rhodos is de gemeente Ialyssos te vinden. Een gemeente waar drie steden tot behoren; Ixia, Kritika en Trianta. Van deze drie steden is Trianta één van de populairste steden onder toeristen. Iets wat onder meer te danken is aan de resorts, aan de hotels én aan de gezelligheid in deze stad.

Trianta

De stad Trianta, ook wel Trianda genoemd, is te vinden op zo’n 15 minuten afstand van Rhodos Stad. In het centrum van de stad vind je allerlei straatjes en huisjes; deze straatjes en huisjes zijn in de typische Griekse stijl opgebouwd. Echt fraai, maar aan een unieke cultuur ontbreekt het wel een beetje in dit stadje. Neem in onderstaande video een kijkje in Trianta vanuit de trein.

Daarentegen is het opvallend dat deze stad echt heel bruisend is. Dit is te danken aan de hoeveelheid hotels, maar ook aan de hoeveelheid restaurantjes. In de stad, maar ook op het strand vind je tal van leuke restaurantjes terug. Deze restaurantjes zijn niet alleen gezellig, maar ook opvallend betaalbaar.
Ben je een liefhebber van zandstranden? Dan is de Trianta niet de beste stad voor jou op Rhodos. Bij deze stad vind je namelijk een kiezelstrand. Daar is op zich niks mis mee, aangezien je op dit strand een ligbedje kunt huren. Als je eenmaal in de zee staat, ben je de kiezels bovendien direct vergeten. Het water is azuurblauw, is helder en is lekker warm.
De stad Trianta is overigens gelegen in het noorden van Rhodos. Op slechts 6 kilometer afstand van Rhodos Stad om precies te zijn. Door deze ligging kun je vanuit Trianta allerlei tochten maken. Zo kun je naar Rhodos Stad toe gaan, maar je kunt ook een bezoek brengen aan de Petaloudes-vallei. In deze vallei vind je niet alleen prachtige natuurgebieden, maar ook hele zeldzame vlinders.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Steden op Rhodos

Op Rhodos vind je meerdere interessante standen. Onder meer:

Trianta Hotel

Trianta is een drukke, gezellige en populaire badplaats. Dit blijkt ook uit de hoeveelheid hotels en resorts waar je tussen kunt kiezen. In en rondom deze stad valt met name de diversiteit in het aanbod op. Je kunt uit hele luxe resorts kiezen, terwijl je ook voor een pittoreske hotelletje kunt kiezen.
Overigens kun je ook uit andere accommodaties kiezen. Zo is het in Trianta ook mogelijk om een appartement te huren of om een complete villa te huren. Gaat jouw voorkeur toch uit naar het gemak en de luxe van een hotel? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken.
Let hierbij onder meer goed op de ligging van het hotel. Sommige hotels bevinden zich echt in de badplaats Trianta, terwijl andere hotels meer in het buitengebied liggen. Ga voor jezelf goed na waar jouw voorkeur naar uit gaat.
Kijk uiteraard ook naar de voorzieningen en naar het prijskaartje. De prijzen per nacht lopen bij de hotels in Trianta in ieder geval flink uiteen. Dat geldt ook voor de voorzieningen. Sommige hotels zijn bijzonder luxe, terwijl andere hotels vrij simpel zijn. Het is aan jou om te bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat. In en rondom Trianta is het in ieder geval heerlijk vertoeven!