Kolymbia, Rhodos

Kolymbia, tips & informatie
Aan de oostkust van Rhodos is de gezellige plaats Kolymbia te vinden. Een plaats waarin je onder meer chique hotels aantreft, twee prachtige stranden en veel spa’s. Dit is dan ook één van de meest geschikte badplaatsen voor een relaxte vakantie.

Kolymbia

Aan de oostkust van Rhodos is de gezellige plaats Kolymbia te vinden. Een plaats waarin je onder meer chique hotels aantreft, twee prachtige stranden en veel spa’s. Dit is dan ook één van de meest geschikte badplaatsen voor een relaxte vakantie. Een vakantie waarin je van het heerlijke weer geniet, waarin je van de rust geniet en waarin je ook volledig tot rust kunt komen.
Als we naar de kaart van Rhodos kijken, zien we dat Kolymbia vrij ver van Rhodos Stad afligt. Ruim 22 kilometer om precies te zijn. Op zo’n 7 kilometer afstand van Kolymbia is de stad van Faliraki te vinden; ook dat is een behoorlijk populaire badplaats op Rhodos.
Kolymbia is absoluut geen grote badplaats. Het is echter wel een badplaats waar jaarlijks de nodige toeristen naar toe trekken. Doordat veel toeristen naar deze badplaats toetrekken, is het in en rondom Kolymbia echt heel gezellig. Ook de ligging van Kolymbia vinden wij ideaal. Doordat deze stad aan de oostkust van Rhodos ligt, is het hier over het algemeen vrij warm. Dit kan echt enkele graden schelen ten opzichte van de westkust.
In en rondom Kolymbia kun je overigens voldoende zien en beleven. Zo kun je Faliraki toe gaan, kun je naar Epta Piges toe gaan en kun je fraaie wandeltochten maken. Mocht je een huurauto op Rhodos hebben, kun je vanuit Kolymbia ook prima het gehele eiland ontdekken.
Wil je vooral zo weinig mogelijk tijdens jouw vakantie doen? Daar leent Kolymbia zich ook uitstekend voor. De hotels zijn van alle gemakken voorzien, het is lekker warm en de zandstranden zijn bijzonder fraai. Bovendien kun je in en rondom Kolymbia uit meerdere zandstranden kiezen. Het strandje bij de haven – omgeven met krijtrotsen – is onze persoonlijke favoriet.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5

Steden op Rhodos

Op Rhodos vind je meerdere interessante standen. Onder meer:

Kolymbia hotels

Zou jij graag in deze kleine en gezellige badplaats willen verblijven? Dan is het advies om eerst jouw wensen op een rijtje te zetten. Wil je in een hotel verblijven? Of geef je de voorkeur aan een appartement of een villa? In en rondom Kolymbia kun je in ieder geval uit voldoende accommodaties kiezen.
Gaat jouw voorkeur uit naar een hotel in Kolymbia? Dan heb je meer dan voldoende keuze. Zo kun je voor hele luxe resorts kiezen (5 sterren), maar ook voor kleinere hotels. Bij de meeste Kolymbia hotels vind je in ieder geval een zwembad terug. Wel zo prettig, aangezien de temperaturen hoog op kunnen lopen. Een verfrissende duik kunnen nemen is dan wel erg fijn.
Om de beste keuze te kunnen maken, moet je goed jouw wensen op een rijtje zetten. Daarnaast moet je een goede vergelijking maken. Kijk goed naar het prijskaartje van een hotelovernachting, naar de faciliteiten en naar de ligging. Veel hotels bevinden zich in het centrum van Kolymbia, terwijl andere hotels buiten de stad liggen. Aan jou om te bepalen naar welke ligging jouw voorkeur uit gaat.
Een verblijf in Kolymbia is in ieder geval van harte aan te raden. Je geniet van een fraaie omgeving, van veel gezelligheid én van aangename hotels.