Auto of scooter huren

Auto huren, tips & informatie
Ben je lekker op vakantie in Griekenland maar vind je het een gedoe om met het openbaar vervoer te reizen? Of is de taxi daar te duur? Soms wil je ook gewoon overal kunnen stoppen om te kijken en dat gaat helaas niet met het openbaar vervoer of een taxi.

Auto of scooter huren Rhodos

Ben je lekker op vakantie in Griekenland maar vind je het een gedoe om met het openbaar vervoer te reizen? Of is de taxi daar te duur? Soms wil je ook gewoon overal kunnen stoppen om te kijken en dat gaat helaas niet met het openbaar vervoer of een taxi. Een auto huren kan dus een goede uitweg voor je zijn, maar hoe doe je dat?

Auto huren op Rhodos

Rhodos is een toeristisch eiland in Griekenland. Dat betekent over het algemeen dat er wel over nagedacht is om het voor toeristen makkelijker te maken. Tijdens ons onderzoek zijn wij aardig wat autoverhuurbedrijven tegengekomen. De prijzen voor het huren van een auto zijn goed te doen. In principe kan je gewoon ergens naar binnen gaan en vragen naar een auto maar het wordt eigenlijk wel aangeraden om het van tevoren geregeld te hebben. Zodra je een auto huurt vanaf bijvoorbeeld 10:00 zorg dan dat je op de laatste dag hem ook inlevert om 10:00 anders wordt er nog een hele dag bijgerekend als je hem bijvoorbeeld om 11:00 inlevert. Dat is natuurlijk zonder van je geld.
1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5